Het PB Online Implementatiepartner Programma

Ons programma voor Implementatiepartners biedt je de mogelijkheid om PB Online expert te worden.

Je doet de nodige kennis op en wordt volledig gecertificeerd, om vervolgens je klanten optimaal te kunnen adviseren en ondersteunen tijdens een PB Online implementatie. De training en begeleiding van onze Implementatiepartners draagt bij aan een optimale ervaring met PB Online voor onze klanten.

Onze ideale Implementatiepartners hebben kennis van HR en personeelsbeoordeling en hebben een bestaand klantennetwerk. De samenwerking met PB Online biedt onze partners de mogelijkheid om hun bedrijf verder te laten groeien, meer klanten aan te trekken en hun expertise op het gebied van personeelsbeoordeling verder uit te bouwen.

Starten als Implementatiepartner kan al binnen 3 weken!

Voordelen voor Implementatiepartners

 • Genereer meer business met PB Online

  Onze partners begeleiden zelfstandig PB Online implementatietrajecten bij hun klanten. Na de implementatie van het pakket kunnen ze vaak ook blijven ondersteunen en adviseren bij de jaarlijkse beoordelingscyclus en bij andere HR of IT vraagstukken.

 • Je levert toegevoegde waarde bij je klanten met een mooi systeem

  PB Online maakt het beoordelingsproces bij je klanten makkelijker en beter! Hier zullen je klanten blij mee zijn. 

 • Vergroot kosteloos je HR expertise

  Onze partners worden in korte tijd specialist op het gebied van personeelsbeoordeling en kunnen dit ook uitdragen naar de markt. Dit is van grote waarde en is vaak een mooie aanvulling op het bestaande dienstenpakket.

 • Vergroot je naamsbekendheid en netwerk

  Na afronding van de PB Online certificering verschijnt je bedrijf (als je dit wilt) op de PB Online website als een van onze implementatiepartners. Ook zullen we hier op sociale media desgewenst bekendheid aan geven. Daarnaast breid je via PB Online ook je (online) netwerk met niet al teveel moeite uit.

 • Ontvang mogelijke referrals vanuit PB Online

  De PB Online implementatiepartners worden door ons benaderd wanneer onze klanten behoefte hebben aan extra ondersteuning.

 • Vergoeding (commissie)

  Als Implementatiepartner promoot je de PB Online software bij je klanten. Je ontvangt een vergoeding (commissie) wanneer bedrijven zich via jou aanmelden als klant. De commissie geldt niet alleen voor het eerste jaar, maar ook voor het tweede jaar dat een klant de software gebruikt.

Onboarding & Certificering

Introductiegesprek
Kennismaking via Zoom.

E-learning
Online training om PB Online en de achtergronden bij het systeem te leren kennen.

Testcase
Een testbedrijf aanmaken en het systeem goed leren kennen.

Certificering
Ontvangst van het PB Online Implementatiepartner Certificaat.

Ontvangst van Implementatiepartner Pakket
Ontvangst van de nodige aanvullende informatie en promotiematerialen voor je website en sociale media.

Na de certificering
Je kunt nu PB Online introduceren bij je (potentiële) klanten en PB Online wordt onderdeel van je consultancyactiviteiten.

Continue ondersteuning
Directe toegang tot de PB Online helpdesk alsmede deelname aan periodieke webinars en feedback-sessies voor onze Implementatiepartners.