Verschillende pakketten

De prijzen van PB Online zijn gebaseerd op het aantal medewerkers. Onderstaand zijn de verschillende pakketten te zien. Prijzen zijn totaalprijzen per maand, dus de prijs voor alle medewerkers samen. Alle prijzen zijn exclusief de wettelijke belastingen.

PB OnlinePAKKET 1
$39.95 TOTAAL PER MAAND

1-10 medewerkers

PB OnlinePAKKET 2
$79.95 TOTAAL PER MAAND

11-25 medewerkers

PB OnlinePAKKET 3
$129.95 TOTAAL PER MAAND

26-50 medewerkers

PB OnlinePAKKET OP MAAT
OFFERTE .

50+ medewerkers

Factuur, verlenging en opzegging

Wij sturen jaarlijks een factuur voor de periode van 12 maanden op basis van het aantal medewerkers in de organisatie. Het abonnement wordt bij elke nieuwe abonnementsperiode steeds stilzwijgend verlengd voor de periode van een jaar. Opzeggen kan op ieder gewenst moment tijdens de lopende abonnementsperiode. Na opzegging wordt dan geen nieuwe factuur meer gestuurd voor de volgende abonnementsperiode. Restituties worden niet gegeven wanneer opgezegd wordt als een nieuwe abonnementsperiode reeds is ingegaan.

Extra ondersteuning

De inrichting van PB Online is eenvoudig en vergt geen bijzondere ICT-kennis of HR-kennis. In het systeem doorloopt u hiervoor enkele simpele stappen. Sommige organisaties vinden het toch fijn om ondersteuning te krijgen bij de inrichting. Neem hiervoor even contact met ons op en dan kijken we samen met u naar de wensen en de mogelijkheden.